Klubben

Idrefjällens vackra och variationsrika golfbana är ritad av Bengt Lorichs. Här premieras många gånger ett strategiskt utslag före ett långt, och banan har under årens lopp vunnit både golfjournalisters och spelares beröm. En vacker och omväxlande bana med fairways som överraskar och som få väntar sig finna i fjällmiljö. Banan besöks årligen av ett stort antal gäster som bjuds på härliga golfutmaningar i unik fjällmiljö.

Vid klubbhuset finns restaurang, shop och uthyrning liksom ett pro som får ordning på både proffs och amatörer. Är du nybörjare eller amatör erbjuder vi allt från prova-på-kurser till temakurser med sving, inspel och närspel. För dig som är etablerad finns både grupp- och privatlektioner.

Till vår stora glädje är Idrefjällens golfbana både omtyckt och välbesökt. Vi önskar dig varmt välkommen till vår fantastiska 18-hålsbana.